Bestelformulier

Via dit bestelformulier kunt u rechtstreeks boeken bestellen bij Perun Boeken. Vult u daarvoor achter het boek / de boeken van uw keuze het gewenste aantal in. Als u na het invullen van uw persoonlijke gegevens op de knop ‘verzenden’  drukt, wordt uw bestelling rechtstreeks doorgegeven aan Perun Boeken. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons met een overzicht van de door u bestelde boeken en een betalingsverzoek. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling per  post of via de vervoersdienst DHL naar het door u opgegeven adres worden gestuurd. Vanwege de hoge kosten aan tijd en geld die daarmee gemoeid zijn kunnen bestelde boeken niet worden geretourneerd.

ATTENTIE! Gezien de zeer hoge portokosten zijn wij helaas genoodzaakt voor bestellingen onder de € 15 een bijdrage van € 2 in de verzendkosten te berekenen. Voor bestellingen tussen de € 15 en € 25 geldt een eigen bijdrage van € 3. Portokosten voor bestellingen boven de € 25 komen geheel voor rekening van Perun Boeken. Dit geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland. Zie verder de pagina leveringsvoorwaarden.ATTENTIE! Voor het bestellen van boeken in België gelieve u zich te wenden tot: 

Via Libra, Gitschotellei 188, 2140 Antwerpen; T: 00 32 (0)3 237 87 10 / 00 32 (0) 3 237 97 65; E: info@via-libra.beOverzicht van alle uitgaven

Hieronder vindt u een overzicht van alle boeken van Perun, die op dit moment verkrijgbaar zijn. Geeft u in het vakje bij het boek het aantal exemplaren aan dat u wilt bestellen. Indien u van een boek meer dan 3 exemplaren wilt ontvangen, verzoeken wij u dit bij de mededelingen onderaan deze pagina te vermelden. Kiest u in dat geval de optie ‘meer’ en vult u dan bij de mededelingen het door u gewenste aantal in. U kunt desgewenst ook via de pagina contact een bericht verzenden. Let u ook op de aanbieding, als u dichtbundels van Theo van Leeuwen wilt bestellen.

Hebt u vragen of mededelingen? Vult u die dan s.v.p. hierboven in. Ook kunt u hier het gewenste aantal opgeven, indien u meer dan drie exemplaren van een bepaalde titel wenst te ontvangen.

ATTENTIE! Als u het formulier juist hebt ingevuld, krijgt u nadat u op de knop ‘verzenden’ hebt gedrukt de volgende boodschap te zien (groene letters in een groen kader, naar onderen scrollen):

‘Dank u voor uw bestelling. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons met daarin nadere gegevens.’

Als u iets vergeten bent, krijgt u een foutmelding (rode letters in een rood kader):

  ‘Uw formulier kon niet worden verzonden. De fouten zijn hieronder aangegeven’.

Zo weet u of uw bestelling correct is verzonden.