Bestellen

De uitgaven van Perun Boeken zijn in principe zowel via de boekhandel alsook via deze website te verkrijgen. Sommige titels zijn ook via Bol.com verkrijgbaar, maar dit brengt zowel voor u als koper als voor de uitgeverij hoge kosten met zich mee. Hierom verdient bestelling via de boekhandel of rechtstreeks via Perun de voorkeur.

Bestellen via de boekhandel: zie adressen boekwinkels

Rechtstreeks bestellen via de website van Perun: naar bestelformulier
Zie voor de verzendkosten de pagina leveringsvoorwaarden

Voor het bestellen van boeken in België gelieve u zich te wenden tot: 

Via Libra, Gitschotellei 188, 2140 Antwerpen; T: 00 32 (0)3 237 87 10 / 00 32 (0) 3 237 97 65; E: info@via-libra-be


Nieuwe werkwijze: voorintekenacties

Nieuw! Naast de gewone werkwijze, waarbij een boek op eigen initiatief werd vertaald en uitgegeven, hanteert Perun sinds kort een tweede procedure, namelijk uitgave ‘op bestelling’. Dit houdt in dat een boek pas zal worden vertaald en uitgegeven wanneer via voorintekening duidelijk is geworden dat hiervoor voldoende belangstelling bestaat. Op deze manier tot stand gekomen titels zullen maar in beperkte mate via de boekhandel verkrijgbaar zijn, en wel alleen via de aangesloten boekhandels die deze titel tevoren hebben besteld. Deze titels zullen dus niet via de vrije verkoop, d.w.z. via andere boekhandels en/of BolCom, beschikbaar zijn. Waarbij in alle gevallen geldt: op=op.

Op dit moment loopt voor één uitgave een voorintekenactie, namelijk het boekje EU of Europa? van Herbert Ludwig. Zie de pagina voorintekenen.