Mededelingen

20-06-2021 10:53

Boek over de “Twaalf heilige nachten” na ruim tien jaar herdrukt! Meer herdrukken op stapel.

Dankzij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van drukken en printen is het, nadat het boek jarenlang uitverkocht was, nu eindelijk mogelijk diverse reeds langere tijd uitverkochte titels te herdrukken. Als eerste in deze reeks is begin juni het bekende en veelgevraagde boek over de ‘twaalf Heilige Nachten’ verschenen. Dit verheugt ons zeer! Het ligt in de bedoeling komende zomer diverse andere uitverkochte titels opnieuw uit te geven.

HET GROTE BOEK OVER DE KRINGLOOP VAN HET JAAR KAN OM DIVERSE REDENEN NIET WORDEN HERDRUKT. ZIE HIERONDER.

Voor nadere informatie, zie pagina Nieuwe uitgaven en Fondslijst.

Bestellen kan via elke boekhandel in Nederland alsmede via de gebruikelijke kanalen op internet.


20-06-2021 10:52

Nieuwsbrief No. 19 is verschenen!

Zie pagina Nieuwsbrief


Grote boek over ”De kringloop van het jaar als weg tot de etherische Christus” uitverkocht! 

29-01-2021 18:58

Het grote boek over ”De kringloop van het jaar als weg tot de etherische Christus” is al geruime tijd helemaal uitverkocht! Er zijn dus geen exemplaren meer beschikbaar, hiernaar bij Perun informeren heeft geen zin! Wie dit boek toch wil lezen, zal het bij een bibliotheek of bij vrienden moeten lenen of proberen om een tweedehands exemplaar aan te schaffen, bijv. via internet of door in Motief een oproep te plaatsen. De kans op het vinden van een tweedehands exemplaar zal niet groot zijn, want op dit moment worden er weinig of geen tweedehands exemplaren aangeboden. Een andere mogelijkheid is om het boek in het Engels of Duits te lezen. Kopiëren van de tekst is om verschillende redenen niet toegestaan (zie artikel «Auteursrecht – waarom eigenlijk?» in Nieuwsbrief no. 11). Zoals ook in de fondslijst staat vermeld, is er geen herdruk voorzien.


Telefoonnummer Perun opgeheven

22-12-2018 11:21

Om diverse redenen is het telefoonnummer 010 236 71 94 van Perun Boeken opgeheven. Er komt geen nieuw nummer voor in de plaats. Als u Perun wilt bereiken kan dat via de e-mail: info@perunboeken.nl. E-mails zullen zo spoedig mogelijk worden beantwoord, in de regel dezelfde of de volgende dag (op werkdagen).


Boekje over  de twee Johannesfiguren (Johannes de Doper en Johannes de Evangelist) uitverkocht.

01-11-2016 8:45

Sinds enige dagen is het kleine boekje over «De twee Johannesfiguren» (Johannes de Doper en Johannes de Evangelist) uitverkocht. Er is vooralsnog geen herdruk voorzien. Wie dit boekje toch graag wil lezen, is dus aangewezen op bibliotheken. Ook kan natuurlijk geprobeerd worden het boekje tweedehands aan te schaffen of te lenen. Het maken van fotokopieën is uitdrukkelijk niet toegestaan!  (zie artikel «Auteursrecht – waarom eigenlijk?» in Nieuwsbrief No. 11, pag. 3 en 4 >>>)


Interview met Ton Jansen over Sergej Prokofieff en Perun Boeken

22-02-2016 11:47

In Antroposofie Vandaag, het mededelingenblad van de Antroposofische Vereniging in België, is van de hand van Werner Govaerts recentelijk een interview verschenen met Ton Jansen, vertaler en uitgever van het werk van Sergej Prokofieff. Hierin vertelt Ton Jansen onder andere over het ontstaan van Perun Boeken, het contact met Sergej Prokofieff en de betekenis van diens werk.

Lees interview


Herdenkingsrede Virginia Sease op jaarvergadering Algemene Antroposofische Vereniging

28-07-2015 7:51

Zoals gewoonlijk zijn ook dit jaar op de algemene jaarvergadering van de Algemene Antroposofische Vereniging prominente antroposofen die gedurende het afgelopen jaar zijn overleden herdacht. daarbij was dit jaar bijzondere aandacht voor Sergej Prokofieff, die op 26 juli 2014 door de poort van de dood ging. In een warme en hartelijke herdenkingsrede stond Virginia Sease die Sergej Prokofieff al zijn jaren in de Vorstand als collega meemaakte, uitgebreid stil bij zijn werkzaamheid als bestuurslid van de Algemene Antroposofische Vereniging. Deze rede werd integraal gepubliceerd in Anthroposophie Weltweit / Anthroposophy Worldwide.

Zie hier voor de duitse tekst van de rede van Virginia Sease

Zie hier voor de engelse tekst van de rede van Virginia Sease