Nieuwe uitgaven

20-04-2022 11:35

Brochure Hans Peter van Manen herdrukt!

Op initiatief van Herman Boswijk van de Haagse Boekerij is kortelings een – ongewijzigde – herdruk verschenen van de brochure van Hans Peter van Manen ‘Wanneer verwachtte Rudolf Steiner de incarnatie van Ahriman?’ Prijs € 4,00. 40 pagina’s.

ATTENTIE: De brochure is  uitsluitend op de volgende adressen verkrijgbaar:

  • Haagse Boekerij, Den Haag
  • Zaailing, Amsterdam
  • Boekerij Phoenix, Zeist
  • De Boekerij, Zutphen
  • ABC Antroposofie, Assen
  • Via Libra, Antwerpen.

17 november 2021

Drie kleine boekjes herdrukt!

De drie kleine boekjes ‘De kringloop van het jaar en de zeven kunsten’, ‘Johannes de Doper en Johannes de Evangelist’ en ‘De mysteriën van herders en koningen’ zijn weer verkrijgbaar, in een beperkte oplage. Prijs per stuk € 11,90. Bestellen kan via elke boekhandel in Nederland alsmede via de gebruikelijke kanalen op internet. Voor grotere aantallen kunt u contact opnemen met Perun Boeken.


22 mei 2021

Boek over de “twaalf Heilige Nachten” herdrukt!

Dankzij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van drukken en printen is het, nadat het boek jarenlang uitverkocht was, nu eindelijk mogelijk gebleken het bekende en veelgevraagde boek over de ’twaalf Heilige Nachten’ te herdrukken. Dit verheugt ons zeer!

Het ligt in de bedoeling de komende maanden ook andere titels die uitverkocht zijn te herdrukken, o.a. Herders en koningen, De kringloop van het jaar en de zeven kunsten (zie onder!) , de Twee Johannessen, alle van Sergej O. Prokofieff, alsmede Over liefde en De korte vertelling van de Antichrist van Vladimir Solovjov. Indien u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvangt u hierover automatisch bericht.

Voor nadere informatie, zie pagina Fondslijst.

Bestellen kan via elke boekhandel in Nederland alsmede via de gebruikelijke kanalen op internet.

ATTENTIE!  Vanwege de daarmee gemoeide tijd en kosten zal het helaas NIET mogelijk zijn het grote boek van Sergej O. Prokofieff over ‘De kringloop van het jaar als weg tot de etherische Christus’ te herdrukken. Hiernaar informeren heeft helaas geen zin.


Bij de Stichting Sergej O. Prokofieff is eind 2021 verschenen:

Sergej O. Prokofieff, Het raadsel van het menselijke Ik.

Zie: Stichting Sergej O. Prokofieff (stichtingprokofieff.nl)