De Mensheidsrepresentant

 

mensheidsrepresentant-omslag-basis In dit boek, dat van een diepe verbondenheid met Rudolf Steiner en diens meesterwerk getuigt, belicht Sergej Prokofieff de vele aspecten die aan het beeld van de Mensheidsrepresentant kunnen worden ontdekt. Wie dit boek leest, kan de indruk krijgen dat het uit de meditatieve arbeid van de auteur is ontstaan. Tegelijkertijd is de inhoud van de afzonderlijke hoofdstukken zo kort en compact, dat het boek eveneens zeer goed als meditatiestof voor de lezer kan dienen. Zo kan dit boek voor ons een leidraad worden om steeds dieper door te dringen in de werkelijkheid van Rudolf Steiners houten beeldengroep en daarmee ook de opgaven te vervullen die met dit grote geschenk aan de mensheid verbonden zijn. Een uniek boek over een uniek kunstwerk!
Titel De Mensheidsrepresentant. Rudolf Steiners houten beeldengroep als openbaring van het geestelijke doel van mensheid en aarde
Auteur(s) Sergej O. Prokofieff
ISBN 978-90-76921-34-1
Prijs € 22,90
Pagina’s 160
Uitvoering Gebonden uitgave, met diverse illustraties
Jaar 2016
Druk 1ste druk
Trefwoorden Antroposofie
Oorspronkelijke uitgave Die Skulpturgruppe Rudolf Steiners. Eine Offenbarung des geistigen Zieles der Menschheit und der Erde. Verlag Am Goetheanum, Dornach 2011.
Vertaler(s) Jelle van der Schuit; redactie: Ton Jansen
Bijzonderheden Geen
Bestelcode SP-MHR
Terug naar fondslijst