Leveringsvoorwaarden

Verzendwijze
Al de boeken die bij Perun worden besteld, worden per post of koeriersdienst verzonden. Voor bestellingen die door de brievenbus passen wordt daarbij gebruikt gemaakt van de diensten van post.nl; en voor grotere bestellingen van DHL. In beide gevallen geldt normaliter een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. 

Verzendkosten algemeen
 In verband met de gestegen portokosten is Perun genoodzaakt een hogere bijdrage in de verzendkosten te berekenen. M.i.v. 1 januari 2017 geldt de volgende regeling:

  • voor bestellingen onder de € 25 wordt een bijdrage in de verzendkosten gevraagd van € 2;
  • voor bestellingen boven de € 25 komen de verzendkosten volledig voor rekening van Perun Boeken.

Dit geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland. Bij verzendingen naar het buitenland en bij afgeprijsde boeken worden altijd de volledige verzendkosten doorberekend. Kosten op aanvraag. Bij de tweedehandsboeken is de bijdrage in de verzendkosten per boek apart aangegeven.

Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden moeten op de een of andere manier betaald worden; PostNL en DHL bezorgen nu eenmaal niet gratis. Door de kleine oplagen zijn de marges van Perun Boeken zo gering, dat het niet mogelijk is om de verzendkosten helemaal voor onze rekening te nemen, zeker niet bij kleinere bestellingen. Om de kosten echter niet al te zeer te laten oplopen, neemt Perun een deel van de verzendkosten voor zijn rekening, zodat de uitgaven van Perun toch tegen een betaalbare prijs aan kunnen worden geschaft.

Retourneren
Het retourneren van bestelde boeken is helaas niet mogelijk. Dit vanwege de hoge kosten aan tijd en geld die daarmee gemoeid zijn en vanwege het risico op beschadiging en zoekraken.


ATTENTIE! Voor het bestellen van boeken in België gelieve u zich te wenden tot:

Via Libra, Gitschotellei 188, 2140 Antwerpen; T: 00 32 (0)3 237 87 10 / 00 32 (0) 3 237 97 65; E: info@via-libra.be