Bestelformulier

BELANGRIJKE MEDEDELING: ANDERE BESTELWIJZE PERUN

ATTENTIE! Met ingang van 18 oktober 2019 zullen de boeken van Perun niet langer door Perun zelf worden verspreid, maar door het Centraal Boekhuis in Culemborg. Dit houdt in dat u het door u gewenste boek (de door u gewenste boeken) voortaan bij elke boekhandel zult kunnen bestellen. Als u ze daar zelf afhaalt, hoeft u geen verzendkosten te betalen.  Daarnaast hebben enkele antroposofische boekhandels, te weten de Haagse Boekerij, De Zaailing in Amsterdam, De Boekerij in Zutphen en Phoenix in Zeist (zie pagina ‘adressen boekwinkels’) de uitgaven van Perun in principe op voorraad. Online bestellen via de erkende online boekhandels is ook mogelijk. Rechtstreeks bestellen bij Perun Boeken zal vanaf heden alleen nog in bijzondere gevallen mogelijk zijn, bijvoorbeeld wanneer u (voor een lees- of studiegroep of anderszins) meer exemplaren van dezelfde titel wilt bestellen. Neemt u in dat geval via het contactformulier contact met Perun op.

Voor België zullen de boeken als vanouds worden verspreid door Via Libra in Antwerpen:

Via Libra, Gitschotellei 188, 2140 Antwerpen; T: 00 32 (0)3 237 87 10 / 00 32 (0) 3 237 97 65; E: info@via-libra-be+

Het onderstaande bestelformulier komt hiermee te vervallen. dit zal binnenkort worden verwijderd.BESTELFORMULIER VERVALLEN

Hieronder vindt u een overzicht van alle boeken van Perun, die op dit moment verkrijgbaar zijn. Geeft u in het vakje bij het boek het aantal exemplaren aan dat u wilt bestellen. Indien u van een boek meer dan 3 exemplaren wilt ontvangen, verzoeken wij u dit bij de mededelingen onderaan deze pagina te vermelden. Kiest u in dat geval de optie ‘meer’ en vult u dan bij de mededelingen het door u gewenste aantal in. U kunt desgewenst ook via de pagina contact een bericht verzenden. Let u ook op de aanbieding, als u dichtbundels van Theo van Leeuwen wilt bestellen.

[formidable id=3]

ATTENTIE! Als u het formulier juist hebt ingevuld, krijgt u nadat u op de knop ‘verzenden’ hebt gedrukt de volgende boodschap te zien (groene letters in een groen kader, naar onderen scrollen):

‘Dank u voor uw bestelling. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons met daarin nadere gegevens.’

Als u iets vergeten bent, krijgt u een foutmelding (rode letters in een rood kader):

  ‘Uw formulier kon niet worden verzonden. De fouten zijn hieronder aangegeven’.

Zo weet u of uw bestelling correct is verzonden.